Wigs Direct е вашият онлайн търговец на дребно специалист на перуки. Ние сме горди да предложим богат избор от перуки и изкуствена коса. Независимо дали търсите да купуват перуки, изработени от човешка коса или синтетични перуки косата, ние ще бъдем в състояние да предложат подходящ продукт в няколко ценови обхвати. В перуки, предлагани от нас са реалистични и реалистичен външен вид и ще ви радост всичко ти ги носят. В момента корабът ни перуки в световен мащаб. Като компания, ние се стремим към удовлетвореността на клиентите. Ако имате въпроси за перуки на оферта, моля не се колебайте да се свържете с нас като използвате формата намерите по-долу.

Посочените цени са с включен ДДС и всеобхватен доставка.
 
перуки жена

перуки жена

Жените изглежда все се възползват от дома, перуки и жени изкуствена коса да следват последните тенденции в прическите често се определят от знаменитости или творчески промени на собствения облик. Вариращи от готино кратко перуки косата красива дълги перуки косата ни sortiment обхваща множество добри перуки качество. Освен да се използва като моден перуки, друга важна област на приложение е използването на перуки за компенсиране на загубата на естествена коса, защото на нежеланите ефекти, причинени от медицинско лечение. Ще се радваме да бъдат в състояние да предостави този вид медицински материали в близко бъдеще.

перуки мъже

перуки мъже

За много мъже, пълна главата на косата е много важно с оглед на самостоятелното им самочувствие. Въпреки че остарява върви заедно с губи косата или оплешивявам в продължение на много мъже, това е нещо, което може да е скрита с перука, перука или малка перука на темето. Въпреки че реално коса не могат да бъдат върнати на тези заместители, може да се използва за някои доста добри оптични резултат. Ние ще Ви предложим мъжки перуки в продължение на много обстоятелства и по-различни прически, като се започне от подходящи за всекидневна употреба през младостта модни прически за прическа за старши човек. Тези перуки вероятно ще бъде в състояние да промени външния си вид значително или ви подкрепят в постигането на ново качество на живот.

карнавални перуки

карнавални перуки

Нашата продуктова категория "костюми Перуки" включва много продукти, които са подходящи за творческа костюм или прикриването. Този тип парти перуки са особено подходящи за карнавал или Хелоуин и се използва най-добре да усъвършенства един костюмиран. Други възможни приложения включват използването на тези перуки за Cosplay, манга или LARP събития, както и да бъде използван като части от костюми в театъра и опазването на околната кино продукция.