Wigs Direct er din specialist online forhandler af parykker. Vi er stolte af at tilbyde et omfattende udvalg af parykker og toupéer. Uanset om du ønsker at købe parykker lavet af menneskehår eller syntetisk hår parykker, vil vi kunne tilbyde velegnede produkter i en række prisklasser. Den parykker, der tilbydes af os har en realistisk og livagtig udseende og vil glæde dig hver gang du bruger dem. Vi leverer vores parykker på verdensplan. Som virksomhed, stræber vi mod kundetilfredshed. Hvis du har spørgsmål om parykker på tilbud, så tøv ikke med at kontakte os ved hjælp af kontakt formularen nedenfor.

De angivne priser er inklusive moms og rummeligt skibsfart.
 
Parykker til Kvinder

Parykker til Kvinder

Kvinder synes i stigende grad gøre brug af elegante kvinder parykker og toupéer til at følge den nyeste trend i frisurer ofte fastsat af berømtheder eller kreativt ændre ens egen fremtoning. Lige fra cool kort hår parykker til gorgeous langt hår parykker, vores sortimentet omfatter en lang række af god kvalitet parykker. Udover at blive anvendt som mode parykker, en anden vigtig anvendelsesområde er brugen af parykker for at kompensere for tabet af naturlige hår because af bivirkninger forårsaget af medicinsk behandling. Vi ser frem til at være i stand til at yde denne form for medicinsk udstyr i den nærmeste fremtid.

Herre Parykker

Herre Parykker

For mange mænd er en fuld hårtop meget vigtigere i betragtning af deres selvværd. Mens bliver ældre går sammen med at miste håret eller gå skaldet for mange mænd, det er ikke noget, der kan 't være skjult med en paryk, paryk eller toupee. Selv om reel hår ikke kan blive bragt tilbage med disse udskiftninger, kan det bruges til nogle helt gode optiske resultat. Vi vil tilbyde herre parykker for mange situationer og i forskellige frisurer, lige fra egnet til daglig brug over ungdommeligt trendy frisurer til frisure for ledende mand. Disse parykker vil sandsynligvis blive i stand til at ændre dit udseende betydeligt, eller støtte dig i at opnå en ny livskvalitet.

Kostume Parykker

Kostume Parykker

Vores produkt kategorien 'Costume Parykker «omfatter mange produkter, som er velegnet til en kreativ kostume eller forklædning. Disse slags part parykker er særligt velegnet til karneval eller halloween og er bedst til at perfektionere en fancy kjole. Andre tænkelige applikationer involverer brug af disse parykker for Cosplay, Manga eller larp begivenheder samt anvendes som dele af kostumer i et teater eller film produktionsmiljø.