Wigs Direct is uw specialist online retailer van pruiken. We zijn trots om een uitgebreide selectie van pruiken en haarstukjes te bieden. Of u nu op zoek bent naar pruiken gemaakt van menselijk haar of synthetisch haar pruiken kopen, zullen we in staat om geschikte producten aan te bieden in een diverse prijsklassen. De pruiken die door ons hebben een realistische en levensechte uitstraling en zal iedere keer dat u in verrukking draagt u hen. Wij verzenden onze pruiken wereldwijd. Als bedrijf streven we naar tevredenheid van de klant. Als u vragen heeft over de pruiken te bieden, aarzel dan niet om contact met ons op via het contact formulier hieronder gevonden.

De getoonde prijzen zijn inclusief BTW en inclusief verzendkosten.
 
Pruiken voor Vrouwen
 
Pruiken voor Vrouwen

Vrouwen lijken in toenemende mate gebruik maken van elegante vrouwen pruiken en haarstukjes aan de nieuwste trend in de kapsels vaak door beroemdheden te volgen of om creatief te bewerken en een eigen uitstraling. Variërend van koele kort haar pruiken tot prachtige lange haren pruiken, onze taal van het land bestrijkt een veelheid van goede kwaliteit pruiken. Naast wordt gebruikt als mode pruiken, een ander belangrijk gebied van de toepassing is het gebruik van pruiken te compenseren voor het verlies van de natuurlijke haren als gevolg van bijwerkingen veroorzaakt door medische behandeling. Wij kijken ernaar uit om te kunnen om dit soort medische benodigdheden in de nabije toekomst.

 

Herenpruiken

Herenpruiken

Voor veel mannen, een volle haardos is zeer belangrijk in het licht van hun eigenwaarde. Hoewel ouder worden gaat gepaard met verlies van de haren kaal of ga voor veel mannen, dit is niets dat kan niet verborgen worden met een pruik, haarwerk of een toupet. Hoewel de echte haren kunnen niet worden teruggebracht met deze vervanging, kan worden gebruikt voor een aantal heel goede optische resultaat. Wij bieden heren pruiken voor vele omstandigheden en in verschillende kapsels, variërend van geschikt voor dagelijks gebruik over jeugdige trendy kapsels voor kapsel voor de senior man. Deze pruiken zal waarschijnlijk in staat zijn om je uiterlijk aanzienlijk veranderen, of u te ondersteunen in het bereiken van een nieuwe kwaliteit van leven.

 

Pruiken Carnaval
 

Pruiken Carnaval

Ons product categorie 'Costume Pruiken' omvat vele producten die geschikt zijn voor een creatief kostuum of verhullen. Dit soort feestpruiken zijn vooral geschikt voor carnaval of halloween en zijn het best gebruikt om een fancy dress perfect. Andere denkbare toepassingen gaat het om het gebruik van deze pruiken voor Cosplay, Manga of LARP evenementen maar ook als die delen van kostuums in een theater of film productie-omgeving.