Wigs Direct este online distribuitorul de specialitate de peruci. Suntem mandri de a oferi o selecţie de peruci şi meşe. Fie că sunteţi în căutarea de a cumpăra peruci facute din par uman sau peruci sintetice de păr, vom fi capabili de a oferi produse adecvate în gamele un preţ mai multe. Peruci oferite de noi au un aspect realist şi realiste, şi vă va încânta de fiecare dată când le purta. Noi navei noastre în întreaga lume peruci. Ca şi companie, ne străduim spre satisfactia clientului. Dacă aveţi orice întrebare despre peruci cu privire la oferta, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati folosind formularul de contact de mai jos.

Preturile afisate includ TVA şi de transport maritim, inclusiv.
 
Peruci Femei

Peruci Femei

Femeile par să facă din ce în ce utilizarea perucilor elegante femei şi meşe să urmeze cu ultimele tendinte in coafuri adesea stabilite de celebrităţi sau pentru a schimba aspectul creativ propriu. Variind de la misto peruci părul scurt la peruci superb parul lung, sortiment noastra acopera o multitudine de peruci de bună calitate. Pe lângă a fi utilizate ca peruci de moda, un alt domeniu important de aplicare este utilizarea de peruci pentru a compensa pierderea naturala a parului din cauza efectelor adverse cauzate de tratament medical. Aşteptăm cu nerăbdare să fie în măsură să ofere acest tip de medicamente în viitorul apropiat.

Peruci Barbati

Peruci Barbati

Pentru mulţi bărbaţi, un cap plin de păr este foarte important, având în vedere stima lor de sine. În timp ce imbatranesc merge impreuna cu pierderea părului sau chelie merge pentru multi barbati, acest lucru nu este nimic ce nu pot fi mascate cu o peruca, hairpiece sau toupee. Deşi par reale nu poate fi adus înapoi cu aceste înlocuiri, acesta poate fi utilizat pentru unele optice rezultat destul de bun. Noi va oferi mens peruci pentru multe situaţii şi în coafuri diferite, variind de la adecvat pentru utilizarea de zi cu zi asupra hairdos tineresc trendy pentru coafura pentru omul de seniori. Aceste peruci va fi probabil în măsură de a schimba aspectul dvs. considerabil sau sprijin de care aveţi în realizarea o nouă calitate a vieţii.

Peruci Carnaval

Peruci Carnaval

Categoria noastra de produse "costum de Peruci" include mai multe produse care sunt potrivite pentru un costum de creative sau deghizare. Aceste tipuri de peruci partid sunt deosebit de bine adaptate pentru carnaval sau Halloween şi sunt cele mai folosite pentru a perfecta o rochie fancy. Alte aplicaţii imaginabile implica folosirea acestor peruci pentru cosplay, Manga sau evenimente LARP precum şi să fie utilizate ca piese de costume de teatru sau într-un mediu de film de producţie.