Wigs Direct är din specialist onlineåterförsäljare av peruker. Vi är stolta att kunna erbjuda ett omfattande utbud av peruker och postischer. Oavsett om du funderar på att köpa peruker gjorda av människohår eller syntetiska peruker hår, kommer vi att kunna erbjuda lämpliga produkter i en flera prisklasser. Den peruker som erbjuds av oss har en realistisk och levande utseende och kommer att glädja dig varje gång du bär dem. Vi levererar peruker hela världen. Som företag strävar vi mot kundtillfredsställelse. Om du har några frågor om peruker som erbjuds, tveka inte att kontakta oss med kontaktformuläret nedan.

De priser är inklusive moms och inkluderande sjöfart.
 
Peruker Dam

Peruker Dam

Kvinnor tycks allt mer använda sig av eleganta kvinnor peruker och postischer att följa den senaste trenden i frisyrer ofta sätts av kändisar eller kreativt förändra sitt eget utseende. Allt från cool kort hår peruker till vackra långa hår peruker, täcker våra sortiment en mängd av god kvalitet peruker. Förutom att användas som mode peruker, ett annat viktigt användningsområde är att använda peruk för att kompensera för förlusten av den naturliga hår på grund av biverkningar som orsakas av medicinsk behandling. Vi ser fram emot att kunna tillhandahålla denna typ av medicinsk utrustning inom en snar framtid.

Peruker Herr

Peruker Herr

För många män är en full hår mycket viktigt med tanke på deras självkänsla. Samtidigt blir äldre följer med att förlora håret eller gå skallig för många män är detta inget som kan inte döljas med en peruk, peruk eller TUPE. Även äkta hår kan inte tog med dessa ersättningar, kan den användas för några riktigt goda optiska resultatet. Vi kommer att erbjuda mens peruker för många omständigheter och i olika frisyrer, allt från lämplig för daglig användning över ungdomlig trendiga frisyrer till frisyr för ledande mannen. Dessa peruker kommer förmodligen att kunna ändra ditt utseende avsevärt eller stödja er att nå en ny livskvalitet.

Maskerad Peruker

Maskerad Peruker

Vår produkt kategorin "Klädedräkt Peruker" innehåller många produkter som är anpassade för en kreativ kostym eller förklädnad. Denna typ av part peruker är särskilt väl lämpade för karneval eller halloween och är bäst används för att perfekt en maskeraddräkter. Andra tänkbara tillämpningar innebär att använda dessa peruker för Cosplay, Manga eller lajv evenemang samt fungera som används som delar till dräkter i en teater eller film produktionsmiljö.